Motorverzekering

Een motorverzekering is een verplichte verzekering voor iedereen die in het bezit is van een motor. Een motorverzekering dekt de kosten van schade die je met jouw motor veroorzaakt aan anderen of aan eigendommen van anderen.

Vergelijk direct

Loading poll...
Sure & Secure

Verstandig verzekerd

Er zijn verschillende soorten motorverzekeringen beschikbaar, zoals een WA-verzekering, een beperkt casco-verzekering en een allrisk-verzekering. Bij een WA-verzekering is alleen schade aan anderen gedekt, terwijl een beperkt casco-verzekering ook de schade aan jouw eigen motor dekt bij diefstal, brand, storm en ruitbreuk. Een allrisk-verzekering dekt alle schade aan jouw motor en aan anderen, ongeacht wie er schuldig is aan het ongeval.

Bij het afsluiten van een motorverzekering is het belangrijk om te kijken naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo kan het zijn dat een allrisk-verzekering voor jouw motor niet nodig is en je beter af bent met een beperkt casco-verzekering. Het vergelijken van verschillende aanbieders en polissen kan je helpen om de beste dekking en premie te vinden die past bij jouw specifieke situatie.

Voordat je een verzekering afsluit:

10 tips voor het kiezen van een autoverzekering.

Belangrijkste verzekeringen om af te sluiten voor financiële zekerheid

Het belang van een goede uitvaartverzekering

Contact

Heb je vragen?

Verzekeringenhulp.nl beantwoord graag jouw vragen. Neem contact met ons op per e-mail of maak gebruik van het contactformulier

info@verzekeringenhulp.nl

LET OP:  Verzekeringenhulp kan geen antwoord geven op financieel inhoudelijke vragen over de vergelijkers. 
Ben je op zoek naar advies over verzekeringen? Bekijk dan het informatiecentrum.

Contactformulier